Loading...

Garance doručení do Vánoc

09.12.2023 16:24

Objednejte do 15.12. produkty skladem a my vám garantujeme doručení do Vánoc.

Objednávky vytvořené od 16.12. budeme zpracovávat běžným způsobem, ale již negarantujeme, že dorazí do vánoc.

Všechny balíky, které předáme do 19.12. dopravcům, budou doručovány na adresy a výdejní místa či výdejní boxy jakmile projdou depem. U objednávek od 16.12. však může dojít ke zdžení doručení a proto zde není možné garantovat doručení do vánoc.

GLS ParcelShop

Nejlevnější doručení do výdejního boxu nebo na výdejny GLS ParcelShop. Rychlé a pohodlné doručení vašeho balíčku. Vhodné pro menší objednávky s hmotností do 10kg. V 99% bývá doručováno druhý den od objednání. Pouze v případě, že objednáte ráno do 8 hodin (v případě platby bankovním převodem, musí být uhrazeno okamžitým převodem). Pokud objednáte později, balíček bude doručován pozítří.

GLS kurýr, doručení na adresu

V 99% bývá doručováno druhý den od objednání. Pouze v případě, že objednáte ráno do 8 hodin (v případě platby bankovním převodem, musí být uhrazeno okamžitým převodem). Pokud objednáte později, balíček bude doručován pozítří. Vhodné pro jakékoliv zboží. Kurýr přiveze balík na adresu, kterou zadáte do objednávky.

Zásilkovna, výdejní místo

Nejoblíbenější způsob doručení, kdy můžete vybírat mezi známými výdejními místy s obsluhou a také Z-boxy přímo od Zásilkovny. V 99% bývá doručováno druhý den od objednání. Pouze v případě, že objednáte ráno do 8 hodin (v případě platby bankovním převodem, musí být uhrazeno okamžitým převodem). Pokud objednáte později, balíček bude doručován pozítří. Vhodné pro objednávky maximálně do 15kg nepřesahující povolený obvod balíku.

Děkujeme, že využíváte naše služby a přejeme vám krásné Vánoce a šťastný Nový rok 2024!

Váš obchod pro domácnost a volný čas John-King.cz