Loading...

TOP Voice 2023

22.08.2023 13:14

Rozkvétající sny a hudební naděje se spojily v nezapomenutelném okamžiku na události Top Voice

Letošní vítězové soutěže mladých talentů, Top Voice 2023, slavili premiéru svého nového videoklipu s názvem "Hvězdy nám napoví". Tato magická chvíle se odehrála v pražském KU Klub&Baru, kde se konala slavnostní premiéra. Klip je dílem ředitelky soutěže Hany Ježkové a jejího syna Filipa.

Předseda poroty soutěže, herec a zpěvák David Gránský, spolu se známými osobnostmi Lenkou Dusilovou, Natálií Grossovou, Michaellou Tomešovou a známou zpěvačkou z muzikálů Nikolou Ďuricovou, se stali kmotry tohoto nového klipu. V klipu účinkovali i samotní vítězové soutěže, kteří se stali pravými hvězdami tohoto projektu.

"Bylo úžasné sledovat, jak se klip rodil. Naši talentovaní zpěváci z prvního ročníku soutěže se sešli ve studiu Someth Records po dobu tří dnů, aby vytvořili tento výjimečný umělecký klenot. Celý projekt byl podpořen Statutárním městem Teplice a štědrými sponzory," sdílela Hana Ježková, ředitelka soutěže, která je také autorkou textu klipu. Melodii vytvořil její syn Filip, který zároveň režíroval klip. Točení klipu probíhalo na Hvězdárně a planetáriu v Teplicích. "Vznik této písně byl nápadem mého otce. Společně jsme se rozhodli, že chceme vytvořit skladbu, která bude reprezentovat naše letošní vítěze. Věřím, že se bude líbit všem," řekl Filip Ježek. Moderátorem křtu klipu byl Michal Šeda, který všechny přítomné provázel tímto magickým okamžikem.

Videoklip Hvězdy nám napoví:

Hvězdná porota popřála všem vítězům a talentovaným účastníkům hodně úspěchů do budoucí umělecké kariéry. "Výkony nás doslova ohromily. Přemýšleli jsme nad tím, co dělá dnešní zpěváky tak výjimečnými. I když nás to na chvíli zaváhalo, přejeme jim nejlepší," prozradil David Gránský.

Slova chvály a inspirace nesla i Natálie Grossová: "Hodně mě inspirovalo sledovat tyto mladé talenty na jevišti. Všichni vítězové jsou pro mě velkým zdrojem píle a pokory. Držím všem palce, aby dosáhli svých snů."

Všechny tyto emoce a umělecká vášeň teď zaznamenaly krásným klipem, který představuje vrcholný okamžik úspěšné soutěže Top Voice 2023. Ale to je teprve začátek - další ročník již pomalu nahlíží do světla rampy. Po prvním ročníku, který přivítal 371 talentovaných uchazečů, je zájem o další ročník silný. Motto soutěže, "Jdi za svým snem," stále zaznívá všude a těšíme se na další hudební hvězdy. Od 1. ledna 2024 budou moci talentovaní zpěváci ve věku 8-26 let opět ukázat svůj um na scéně Top Voice. Více informací najdete na topvoice.cz.

Vítězové ročníku 2023

První kategorie:

1. místo - Max Behenský
2. místo - Adéla Křivánková
3. místo - Anja Nováková

Druhá kategorie:

1. místo - Emmy Hoang
2. místo - Karmen Sarojanová
3. místo - KarolínaAnna Bokstefflová