Loading...

Powerbanky MagSafe

19.02.2023 13:18

Powerbanky jsou přenosné nabíjecí baterie, které slouží k dobíjení mobilních zařízení, jako jsou například chytré telefony, tablety, přenosné reproduktory, digitální fotoaparáty a další elektronika. Powerbanky jsou velmi užitečné, zejména když nejste v blízkosti zásuvky a potřebujete nabití vašeho mobilního zařízení.

Powerbanky se obvykle nabíjejí přes USB kabel a následně mohou poskytnout energii pro dobíjení jiných zařízení. Mají různou kapacitu, což znamená, že mohou mít různé množství energie, které mohou poskytnout. Obvykle se kapacita powerbanky udává v mAh (milivatthodinách) nebo Wh (watt-hodinách).

Při výběru powerbanky byste měli zvážit několik faktorů, včetně kapacity, velikosti, hmotnosti, počtu portů a typu portů. Pokud chcete používat powerbanku pro dobíjení více zařízení, je dobré zvolit powerbanku s více porty. Také byste měli zvážit, jak často budete potřebovat nabíjet vaše zařízení a jak rychle byste chtěli, aby se nabíjelo.

Většina moderních powerbank má různé funkce, jako je ochrana proti přepětí, nadměrnému vybití a přehřátí, což je důležité pro bezpečné používání. Mnoho powerbank také obsahuje LED indikátory, které ukazují zbývající kapacitu baterie.

MagSafe powerbanka je bezdrátová nabíjecí baterie od společnosti Apple, která využívá technologii MagSafe pro připojení k telefonu iPhone 12. MagSafe powerbanka se připevňuje magneticky na záda telefonu a nabíjí ho bezdrátově. Tuto technologii používá také výrobce značky Swissten, který naleznete v naší nabídce.

Její výhodou je, že umožňuje používat funkci MagSafe, která zajistí, že se nabíjení telefonu automaticky zastaví, když je baterie plně nabitá. Díky tomu se zabrání přebíjení baterie, což může být škodlivé pro její životnost.

MagSafe powerbanka je vhodná pro ty, kteří často cestují a potřebují rychlou a pohodlnou možnost nabíjení svého telefonu bez nutnosti hledat zásuvku nebo přenosné nabíjecí zařízení.

Nejprodávanější z kategorie: Powerbanky