Loading...

Smršťovací zahradní hadice Magic Hose

18.03.2022 15:11

Smršťovací hadice na vodu, která nezabírá žádné místo

Hledáte hadici na zahradu na vodu, která bude dostatečně dlouhá a dosáhnete s ní do všech koutů vaší zahrádky? Zároveň ale nechcete hadici, která bude ležet v koutě a budete o ni denně zakopávat? Řešením je smršťovací hadice na vodu Magic Hose. Naše smršťovací hadice doslova roste s objemem vody, který do ní pouštíte. Díky unikátní technologii umožňující smrštění a roztažení je hadice dokonale flexibilní. V pasivním stavu, kdy hadicí neproudí žádná voda, je hadice krásně skladná a i nejdelší 30 metrovou hadici Magic Hose lze pohodlně smotat do úhledného balíčlu. Jakmile do hadice pustíte proud vody, tak se smršťovací hadice pod tlakem vody roztáhne a pohodlně s ní dosáhnete na všechna místa.

Tuhle hadici jste hledali

Hledáte tu pravou hadici na vaši zahradu, k domku a na oplachování kola nebo auta? Právě jste ji našli! Hadice Magic Hose je totiž ta pravá - díky speciální technologii výroby nezabírá téměř žádné místo a přitom ji lze natáhnout až o 2/3 její délky. Přečtěte si také článek jak správně zavlažovat zahradu v létě.

  • Prázdná hadice má pouze 1/3 své délky a lze ji tak snadno kamkoliv uložit
  • Prázdná hadice váží necelého půl kilogramu
  • Smršťovací hadice je ze speciálního materiálu, díky kterému se rychle smršťuje a neláme se
  • Hadice je vyrobena ze 2 hadic a díky speciálnímu patentu se nikdy nezamotá
  • Součástí balení je speciální rozprašovací pistole se 7 funkcemi

Hadice 2 v 1 

Speciální patent umožňuje výrobu dvojité hadice - Magic Hose jsou vlastně dvě hadice jedné. To zajišťuje dokonalou pružnost a flexibilitu hadice Magic Hose. Navíc se díky dvojitému provedení hadice neláme.

100 % spolehlivost

Naše flexi hadice Magic Hose je doslova celosvětovým hitem. Setkat jste se s ní mohli nejen na internetu ale také v TV reklamách. Díky unikátnímu patentu dvojitého provedení flexi hadice si získala Magic Hosesvé fanoušky po celém světě. Navíc i nízká cena dělá ze smršťovací hadice doslova trhák. Můžete si tak být jistí, že s hadicí budete 100% spokojení.

Vyberte si barvu

Hadice na vodu Magic Hose nabízíme ve dvou barevných provedení - zelená a modrá. Pořiďte si tu svoji.

  

Smršťovací zahradní hadice je moderní hadice Magic Hose s velmi širokou škálou možností použití. Smršťovací hadici lze použít jako klasickou zahradní hadici na zalévání zahrádky ale také na pravidelnou zálivku udržovaného trávníku jako zavlažovací hadici. Tato flexi hadice na vodu najde využití i u kutilů a v neposlední řadě ji lze využít i jako hadici na mytí auta, bicyklu, motorky apod. Tato chytrá hadice se zkrátka neztratí a hodí se do výbavy každé domácnosti. Díky nízkým požizovacím nákladům se smršťovací hadice opravdu vyplatí nakoupit na John-King.cz.

Podívat se na všechny zahradní hadice

Smršťovací hadici Magic Hose můžete mít za zvýhodněnou cenu. Nabídka platí pouze do vyprodání zásob. Proto neváhejte a využijte této akce.