Loading...

Úleva od bolesti zad s polštářem Dreamolino Leg Pillow

07.11.2021 18:42

Leg Pillow na úlevu od bolesti

Ergonomický polštář pro odpočinek Vašich nohou a kolen. Zajistí optimální pohodlí při spaní na boku po celou noc. Ergonomický tvar podporuje kolena a také uvede krční páteř, nohy a boky do uvolněné, přirozené pozice. Jedinečný tvar půlměsíce podpoří vaše kolena a nohy. Vyroben je z vysoce kvalitní paměťové pěny - přizpůsobí se formě vašich nohou. Po každém spánku si uchová svou původní formu. Prodyšný materiál umožňuje cirkulaci vzduchu a zajistí příjemný noční klid. Odnímatelný, pratelný potah pro hygienické čištění.

Informujte se na Dr.Max Co pomáhá na bolest zad a zmírněte typické příklady obtíží moderního člověka.

Miliony lidí, kteří rádi spí na boku, se každou noc přehazuje a zoufale hledá nejpříjemnější polohu na spaní!
Kolena se jim třou jedno o druhé, záda a boky nesmírně bolí. A vstávání po přebdělé noci je prostě horor! Odteď si můžete užívat příjemný a pohodný spánek na nejvyšší úrovni, s geniálním polštářem Leg Pillow, od známé značky Dreamolino.

Ergonomický polštář pro odpočinek Vašich nohou a kolen

Odteď si můžete užívat příjemný a pohodný spánek na nejvyšší úrovni, s geniálním polštářem Leg Pillow, od známé značky Dreamolino. Tento revoluční polštář, který podporuje uvolnění kolen a nohou je ergonomický a perfektně formovaný. Pomůže Vašim nohám, bocím a kolenům najít tu správnou přirozenou pozici a udržet ji po celou noc. Vaše krční páteř bude v ideální poloze a bezsenné noci budou nyní patřit minulosti. Během spánku si odpočinete jako ještě nikdy!



Optimální pohodlí při spaní na boku po celou noc

Dreamolino Leg Pillow je vybaven měkkými, hladkými zaobleními a polštář ve tvaru půlměsíce se dokonale přizpůsobí jak ženské, tak i mužské anatomii. Nohy můžete kdykoliv pokrčit, aniž by se Leg Pillow vyklouzl.



Vyroben z vysoce kvalitní paměťové pěny

Dreamolino Leg Pillow je vyroben z prodyšné, příjemně měkké paměťové pěny. Cirkulace vzduchu Vám zajistí příjemný chladivý pocit a Vy si odpočinete. Samozřejmostí je odnímatelný, pratelný potah pro hygienické čištění.

Ergonomický polštář můžete na našem eshopu objednat buď samostatně nebo v setu 1 + 1 ks a ten druhý věnovat jako dárek. Použít lze také oba polštáře, jeden mezi kolena a druhý mezi kotníky.

Přejeme vám příjemné spaní a rána bez bolestí.

Váš eshop JohnKing.