Loading...

TOP produkty z TV aneb kde koupit originály za skvělé ceny?

04.11.2021 22:00

Originální výrobky z televize

Reklamy jsou plné praktických produktů nabízených s dárkem, se slevou či v akci 1+1 zdarma, avšak jejich kvalita většinou za moc nestojí. My vám prozradíme, podle čeho je dobré si vybrat správný e-shop, co nabízíme náš e-shop a představíme vám 5 originálních produktů z TV, jejichž kvalitou jsme ohromeni. O kterých výrobcích mluvíme a kde je můžete sehnat za výbornou cenu s pocitem, že jste svým výběrem opravdu neudělali chybu?

Jak si vybrat ten správný e-shop?

Již dříve, ale zvláště v této době se na internetu, a nejen tam rozmohl nešvar prodávat nejrůznější padělky a napodobeniny. Ty lacinější svádí ke koupi. Jejich kvalita ale také často odpovídá nízké ceně. Životnost těchto produktů není zdaleka taková jako u originálů. Vám poté zbyde jen zklamání a o několik bankovek lehčí peněženka. Čemu byste se měli věnovat, než si vyberete obchod nabízející vámi vybraný originální produkt z televizní reklamy?

Nejspolehlivějším způsobem je řídit se recenzemi od ostatních zákazníků, kteří již mají s daným internetovým obchodem zkušenosti. Mnoho e-shopů nemá žádnou recenzi, jiné zase jen ty špatné. U takových od úmyslu zakoupit si u nich zboží raději ustupte. Recenze na e-shopy od zákazníků v podobě popsaných výhod, nevýhod a hodnocení najdete buď přímo na jejich webových stránkách, nebo ve srovnávačích, např. na Heureka.cz, zbozi.cz a jiných.

TIP: doporučujeme vám přečíst si vždy více recenzí na daný e-shop a poté se rozhodnout.

Doporučení: Zjistěte jaké eshopy v Česku jsou podvodné, kde nabízejí fake zboží a na které má posvíceno čojka, která je označuje jako Rizikové e-shopy.

100% jistota se všemi zárukami

Třebaže se některým již zklamaným zákazníkům může zdát, že snad neexistuje e-shop, který by byl schopen nabídnout 100% jistotu pořízení originálního produktu z televizní reklamy se všemi zárukami, není to tak. My si našich zákazníků vážíme, záleží nám na vaší spokojenosti a radosti, a proto se zaměřujeme výhradně na originální výrobky s TOP kvalitou, které splní vaše očekávání. U nás žádné pochybné napodobeniny, které vydrží několik použití nenajdete. K tomu všemu garantujeme všechny záruky, protože u nás jste na první místě vy, zákazníci.

Neustále se na našem e-shopu snažíme rozšiřovat nabídku námi nabízených produktů, ať již těch z TV obchodů, či ostatních. Zaměřujeme se především na známé a zákazníky ověřené značky, žádné padělky, protože si uvědomujeme, že jedině kvalitní produkt pořízený za skvělou cenu zákazníka potěší. Konec konců o názorech našich zákazníků na náš e-shop se můžete v recenzích na Heureka.cz nebo zbozi.cz přesvědčit sami. U TV produktů se specializujeme na značku MediaShop, kterou znáte právě z televizních reklam a za jejíž kvalitu vám ručíme.

Nejprodávanější z kategorie: Znáte z TV reklamy

O značce MediaShop

Značka MediaShop nabízí široký sortiment produktů prostřednictvím televizní nabídky. Jejich kvalitu zajišťuje přísně sledovaný systém kontroly kvality produktů. Kromě toho, že každý produkt prochází řádným testováním, také je věnována pozornost připomínkám našich zákazníků. Originalita je u všech produktů firmy MediaShop zaručena.

Vše na jednom e-shopu

Jako velkou výhodu vnímáme širokou nabídku zboží na jednom místě, která zákazníkům šetří čas i peníze za dopravu. Proto na našem e-shopu najdete hned několik kategorií, z nichž si můžete vybrat jednu konkrétní. V tuto dobu začínají být mezi zákazníky vyhledávány vánoční výrobky, mezi nimiž najdete veškeré vánoční ozdoby, osvětlení, stromky, pohlednice, stuhy, mašle, ale i třeba balicí papír. Stále přetrvává zájem o testy na koronavirus a ochranné pomůcky.

V nabídce dále najdete doplňky, spotřebiče či příslušenství do domácnosti od produktů pro úklid, přes bytový textil, kuchyňské, koupelové a WC náčiní až po elektroniku. Potěšit sebe, své blízké nebo třeba kolegy v práci můžete také zbožím pro obuv, oblečením, doplňky, sportovním vybavením, zbožím pro krásu a zdraví nebo třeba produktem z kategorie zdravotnických pomůcek. Myslíme i na ty nejmenší. Děti jistě ocení některou z pěkných hraček nebo novou pomůcku do školy. To ale není vše!

TIP: V kategorii Papírnictví seženete spoustu praktických věcí do školy, ale i pro vaši kancelář.

Pro každého a všechny příležitosti

Plánujete firemní večírek nebo oslavu? Vyzdobte prostor, v němž se bude konat sešlost balónky a blyštivými konfetami. U nás najdete i kostýmy, masky a jiné příslušenství. Pakliže se večírek odehrává u bazénu, poté se vám ze sezónního zboží možná bude hodit nafukovací matrace. Ani váš domácí mazlíček se nemusí nudit, i na zvířátka myslíme. Kromě hraček pro mazlíčky máme také kosmetiku a jiné zboží.

Na své si u nás přijdou i ti, kteří si potrpí na vůni v autě a vůbec na autodoplňcích. V této podkategorii najdete startovací kabely, upínací popruhy a péči o autoskla. V dnešní uspěchané době často zapomínáme dostatečně se věnovat svému partnerovi / své partnerce. Dokažte mu / ji, že vám záleží na jeho / její spokojenosti.

Nemáte konkrétní představu?

Nevadí. Mimo výše uvedené kategorie produktů jsme také vytvořili všeobecné kategorie, které vám umožní se porozhlédnout, udělat si konkrétnější představu o nabízeném zboží nebo dokonce si kupříkladu v kategorii oblíbené zboží, v němž se nacházejí zákazníky preferované produkty, rovnou nějaký produkt vybrat.

Mezi těmito kategoriemi najdete také nabídku nejnovějšího zboží a výprodej a slevy, kde můžete výhodně nakoupit mnoho zajímavých věcí. Potřebujete obdarovat své milované, přátelé nebo ty, na nichž vám záleží? V kategorii dárků najdete dárečky pro všechny příležitosti. V neposlední řadě nabízíme kategorii produktů, které znáte z TV.

TOP 4 originální produkty z TV za skvělé ceny

1. Univerzální nástrčný klíč Hammersmith PowerGrip
 

Mnoho mužů se v dílnách a domácnostech rozčiluje, že nemůže najít správnou velikost klíče k utažení matky. Proto je tu nástrčný klíč neboli také ořech Hammersmith PowerGrip, který nahradí více než 30 nástrojů. Jeho univerzální velikost a technologie FlexiGrip si poradí s utažením všech druhů šroubů, matic a háků. Tento nástrčný klíč je velmi odolný a má dlouhou životnost. Vyrobený je z chrom-vanadiové oceli. Protiskluzová rukojeť zaručuje optimální držení a maximální
přenos síly.

Pro ještě snazší práci obsahuje balení nástrčného klíče Hammersmith PowerGrip adaptér bitů pro vrtačku a aku šroubovák. Tento přístroj nejen, že šetří místo, ale i čas a usnadňuje práci. Neměl by tak chybět v žádné domácnosti, ani dílně.

2. Nadčasové lepicí pásky Hammersmith Monster Tape bez lepivé báze
 

Ne vždy je nutné používat kladivo či vrtačku a dělat nevzhledné díry do stěn, polic, nábytků nebo jiných míst, jestliže chcete něco zavěsit či přidělat. S oboustrannými a opakovaně použitelnými lepicími páskami Hammersmith Monster Tape, které znáte z televizních reklam, si tyto škody ušetříte. Velmi dobře drží na všech materiálech, a to bez lepidla. Tedy, pokud se rozhodnete pásku odstranit, nemusíte povrch složitě čistit od lepu. Nano grip technologie zaručí, že pásky jednoduše přilnou ke všemu. Jsou totiž opatřeny miliony mikroskopických přísavek.

Lepicí pásky Hammersmith Monster Tape jsou určeny pro použití jak ve vnitřních, tak venkovních prostorách. Jsou vodotěsné a odolné vůči povětrnostním vlivům. Chcete-li pásku odstranit, jen ji trochu pootočte, tím ji uvolníte a jednoduše sejmete. Pro další použití ji opláchněte a nechte vyschnout. Tímto nadčasovým řešením přidělávání věcí ušetříte čas, peníze i přírodu.

TIP: tyto lepicí pásky udrží až 5 kilo. Můžete je tedy využít kupříkladu k přilepení police či obrazu.

3. Praktická svítilna a nářadí v jednom Panta Safe Guard s USB dobíjením
 

Dámy, přemýšlíte, jaký dáreček z lásky, pro radost, k Vánocům nebo k narozeninám koupit svému partnerovi či kamarádovi? Nebo pánové, chcete si něčím praktickým a opravdu skvělým udělat radost vy sami? Máme pro vás tip. Multifunkční svítilna Panta Safe Guard je dokonalou kombinací kapesní baterky s mimořádně silným LED světlem a praktického nářadí jako je šroubovák, otvírák na konzervy, nůžky ale i břitva na přeřezání bezpečnostního pásu v autě.

Může vám pomoci v mnoha nepříjemných situacích. Její světlo o síle 800 lumenů je vidět i z obrovské vzdálenosti, nastavit ho lze třemi stupni intenzity. Potřebujete-li vyplašit nežádoucího vetřelce, lze světlo přepnout do stroboskopického modulu. Multifunkční svítilna Panta Safe Guard je vyrobena z nerezové oceli a je potažena vrstvou protiskluzové gumy. Čili je velmi robustní. Odolá tak i špatným povětrnostním podmínkám. Vybití baterií se bát nemusíte, svítilna se dobíjí prakticky přes USB. Máte už i vy tu svoji?

4. Unikátní parní čistič 10 v 1 Livington Prime Steam Mop
 

Poslední dobou zbývá stále méně času na odpočinek, proto je třeba si šikovným způsobem ušetřit čas například při úklidu. Chytrý a unikátní parní čistič Livington Prime Steam Mop čistí, dezinfikuje i sterilizuje pouze pomocí čisté vody, bez chemikálií. Na zemi si hravě poradí s přilepenou žvýkačkou či zaschlým voskem. Je považován za nejlepší čistič koberců na trhu vůbec.

Nečistí je jen na povrchu, nýbrž jde jaksepatří do hloubky.



U parního čističe Livington Prime Steam stisknete tlačítko a spotřebič se promění v ruční parní čistič, který je považován v mytí oken za jedničku na trhu, neboť nezanechává šmouhy. Velmi důkladně vyčistí také spáry a dlaždičky, je proto vítaným pomocníkem v koupelně a na toaletě, uplatnit jej lze ale i při úklidu kuchyně. Bez problému zvládne vyčistit, vydezinfikovat a provonět různé druhy textilu, čalounění a matrace. Jako mávnutím proutku vyčistí zašlé disky u aut či zaschlé nečistoty na grilu bez toho, aniž byste se vy museli dřít.

TIP: pakliže je váš ratanový nábytek na balkoně zašlý, neváhejte jej vyčistit parním čističem.

Jeho nespornou výhodou je rychlé zahřátí. Stačí pouhých 10 vteřin a parní čistič je připraven k použití. Horkou párou o 120 °C odstraní téměř ihned 99,9 % bakterií, což ocení zejména alergici. Pohodlnější čištění poté zajistí praktický ohebný kloub, 5 metrů dlouhý kabel a váha pouhých 1,5 kg, ačkoliv je naplněn. Vaše uklízení tak dostává zcela nový a lepší rozměr, než tomu bylo doposud.

Přejeme vám, abyste sehnali přesně to, co hledáte, aby vám zakoupené věci usnadnily každý den, dělaly vám radost a dárky potěšily vaše blízké.

Příjemné počtení a nakupování.